Ali Sunal Kimdir
Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme eğitimi gören sanatçı, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı.Türk Sinemasının unutulmaz sanatçısı Kemal Sunal‘ın oğludur.
Filmografisi
Benim Annem Bir Melek – 2008
Sana Mecburum – 2007
Kısık Ateşte 15 Dakika – 2006
Kanlı Düğün – 2005
Sayın Bakanım – 2004
Okul – 2003
Banka – 2002
En Son Babalar Duyar – 2002
Fosforlu Cevriye – 2000
Propaganda (film) – 1999
Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey – 1995
Şaban ile Şirin – 1995
90679_ali_sunal_kimdir_resimleri Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir Ali Sunal Kimdir