Demet Evgar 163 cm boyundadır.
Demet Evgar Kaç Kilo: 59
Demet Evgar Göz Rengi: Siyah

Sanatçının Sevgilisi Kimdir bu konuda bilgi sahibi değiliz.

Manisa’da doğdu. Oyunculuğa 17 yaşındayken, Manisa’daki amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu’nda başladı. Sahneye ilk kez Ray Cooney’nin Kaç Baba Kaç oyunuyla çıktı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Konservatuvar eğitimi sırasında arkadaşlarıyla Tiyatro Kılçık adında bir topluluk kurdu. Bu toplulukta oyuncu ve oyun yazarı olarak çalıştı. Kenter Tiyatrosu’nda ‘Aşk Çemberi’ adlı oyunda ve “Tiyatro Kılçık”ta “Takanlar ve Takılanlar” ve “Ayşegül Hindistan’da” adlı oyunlarda rol aldı.

50743e5792016-demet-evgar-0 1035891_n d3 demet evgar - erkan kolçak köstengil aşk demet_evgar demet-evgar demet-evgar6 demet-evgar-1 demet-evgar-6bca94e94 demet-evgar-6bcea91b2 demet-evgar-kimdir-biyografisi demet-evgar-sac-rengi fft267_mf2323831 forumdasdemetevgar1

“Aslı ile Kerem”, “Bütün Çocuklarım” ve “Emret Komutanım” adlı televizyon dizilerinin yanı sıra “Banyo” ve “Beyza’nın Kadınları” isimli sinema filmlerinde oynadı. 2007′de, Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenen Rock Müzikalleri’nde rol aldı.

Demet Evgarın Oynadığı Filmler Diziler
Filmografi


* Yedi Numara (2000) Yeliz
* Aslı ile Kerem (2002) Yeliz
* Tatlı Hayat Defne-İhsan Yıldırım’ın sekreteri
* Yuvam Yıkılmasın (2003) Hülya
* Çınaraltı (2003) Nilüfer
* Bütün Çocuklarım (2004) Eyşan
* Emret Komutanım (2005) Üsteğmen Çiğdem
* Banyo (2005) Hülya
* Beyza’nın Kadınları (2005) Beyza Türker
* Erkekler Ağlamaz (2006)
* 1 Kadın 1 Erkek (2009) Zeynep
* Güneşi Gördüm (2009) Havar
* Yahşi Batı (2009) Suzan Van Dycke
* Vay Arkadaş (2010) Nil

Tiyatro Oyunları

* 39 Basamak
* Anna Kareninna
* Gece Mevsimi
* Ayşegül Hindistan’da
* Takanlar ve Takılanlar
* Aşk Çemberi
* Kadınlar da Savaşı Yitirdi

Ödülleri

* 10. Afife Tiyatro Ödülleri (2005) – Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu – Gece Mevsimi
* Sadri Alışık Ödülleri – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu – Gece Mevsimi
* Lions Ödülleri – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu – Gece Mevsimi
* 37.Altın Kelebek En İyi Komedi Kadın Oyuncusu – 1 Kadın 1 Erkek