Doğum: 11 Nisan 1977 (37 yaşında), Bursa
Boy: 1,77 m
Eşi: İbrahim Kutluay (e. 2005)
Çocukları: İrem Kutluay, Ömer Kutluay
Ebeveynleri: Naime Şener, Fikret Şener
Demet Şener Kutluay (d. 11 Nisan 1977, Bursa), Türk manken ve oyuncudur.Annesi Naime Şener ve babası Fikret Şener’in üç çoçuğundan en küçüğüdür.Ercüment ve Enis adlarında iki abisi bulunmaktadır.Nişantaşı Kız Lisesinden mezun olmuştur. 1995 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında 1.olmuştur. 15 Temmuz 2005 tarihinde milli basketbolcu İbrahim Kutluay’la evlenmiştir.Bu evliliğinden 12 Haziran 2006 doğumlu İrem adında bir kız çocuğu ve 27 Mart 2009 doğumlu Ömer isimli oğlu bulunmaktadır.

Ardından “Kahpe Bizans” filmde rol aldı. Daha sonra Mustafa Altıoklar’ın “Asansör” ve “Hemşo” filmlerinde oynadı.

Filmografi
Böyle mi Olacaktı (1997)
Bir Demet Tiyatro (1997)
Asansör (1999)
Kahpe Bizans (1999)
Aşk Hırsızı (2000)
Hemşo (2000)
Gölge (2000)
Reyting Hamdi (2002)
Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir Demet Şener Kimdir