Ece Çeşmioğlu Kimdir

30 Haziran 2015

Ece Çeşmioğlu
Sinema oyuncusu
Ece Çeşmioğlu, Türk dizi ve sinema oyuncusudur.
Doğum: 26 Kasım 1990 (24 yaşında)
Filmler: Başlangıç
Biyografi

Oyunculuk hayatına 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisiyle adım atmıştır. Fakat asıl olarak İki Aile dizisindeki Ceren rolüyle tanınmıştır. [1]
Filmografi
Televizyon dizileri

Çocuklar Duymasın, 2002
Çocuğun Var Derdin Var, 2004
Nehir, 2005
Gümüş , 2005, Hilal
İki Aile, 2006, Ceren Karaman [1]
Eyvah Halam, 2008, Asya
Firar , 2011, Bahar [2]
Öyle Bir Geçer Zaman ki, 2012 2013
Sinema

Ev, 2009

Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir Ece Çeşmioğlu Kimdir

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir