Erkan Avcı

9 Ağustos 2015

Erkan Avcı, 1 Ocak 1982 yılında Diyarbakır’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi mezunudur. İlk olarak 2006 yılında Erdal Beşikçioğlu’nun başrolde oynadığı Köprü dizisinde Hasan karakteri ile tanınan Erkan Avcı, sonraki yıllarda ise Kurtlar Vadisi ve Sakarya Fırat gibi dizilerde rol aldı.
Erkan Avcı, ayrıca 2011 yılında 48. Antalya Film Şenliğinde Zenne filmi ile En İyi Yardım Erkek Oyuncu ödülünü aldı.
Erkan Avcı, som olarak Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel’in başrollerini oynadığı Karadayı dizisinde Necdet Güney karakterini canlandırmaktadır.

Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı Erkan Avcı
Filmografisi

2012-? Karadayı – Necdet Güney
2012 Uzun Hikaye – Selami
2011 Zenne – Ahmet
2011 Gişe Memuru – Afar Şoför 2
2011 Can- Ali
2009-2012 Sakarya Fırat – Ethem Tekintaş
2009 Acemi Müezzin- Cemal
2007 Kurtlar Vadisi Pusu – Gürhan
2007 Ayrılık – Yunus
2006 Köprü – Hasan

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir