Mahir İpek Kimdir

10 Kasım 2014

Mahir İpek, Türk tiyatro oyuncusudur. Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun oldu. Âşık İsmail İpek’in oğludur. Vikipedi
Doğum: 1972, Afşin
Eşi: Veda Yurtsever İpek
Ebeveynleri: İsmail İpek
Filmler: Av Mevsimi, Sensiz Olmuyor
Çocukları: Söz İpek
Kardeşleri: Mehmet İpek
Mahir İpek, (d. 1972, Afşin, Kahramanmaraş) Türk tiyatro oyuncusudur. Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun oldu.
Âşık İsmail İpek’in oğludur.
Rol aldığı tiyatro oyunları
Halktan Biri: Sam Bobrick – Ankara Sanat Tiyatrosu – 2013
Selamün Kavlen Karakolu: Aziz Nesin – Ankara Sanat Tiyatrosu – 2012
Giderayak (oyun): (Bülent Usta (oyun yazarı) – Ankara Sanat Tiyatrosu – 2011
Azizname: Aziz Nesin – Tiyatro Seyirlik – 2006
Yolcu: (Nazım Hikmet – Ankara Sanat Tiyatrosu – 2001
Rüzgarla Yarışan Tay: Dersu Yavuz Altın – Ankara Sanat Tiyatrosu
Bir Ceza Avukatının Anıları: Faruk Eren – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1994
Bir Halk Düşmanı: Henrik İbsen – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1993
403.Kilometre: İsmet Kküntay – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1993
Sakıncalı Piyade: Ugur Mumcu – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1992
Yer Demir Gök Bakır: Yaşar Kemal – Ankara Sanat Tiyatrosu – 1992
Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir Mahir İpek Kimdir
Filmografisi
Hükümet Kadın: İkram – 2013
Zengin Kız Fakir Oğlan: Sarp – 2012
Sen Kimsin, – Konuk Oyuncu – 2011
Heberler (Eğlence Programı), 2010
Av Mevsimi: Yavuz Özkan – 2010
Geniş Aile: Ömer Uğur – (Dizi), 2010 (Konuk oyuncu)
Cümbür Cemaat Aile (Dizi), 2010
Haneler (Eğlence Pragramı), 2009
O… Çocukları: Murat Saraçoğlu – 2008
Senden Başka: 2007
Elveda Rumeli: Tarkan Karlıdağ – (Dizi), 2007 – 2009
Ulak: Çağan Irmak – 2007
Münferit: Dersu Yavuz Altın – 2007
Kabuslar Evi: Son Dans: Çağan Irmak – 2006
İşte Benim: 2006
Hayırdır İnşallah: 2006
Sensiz Olmuyor: Taner Akvardar – (Dizi), 2005
Avrupa Yakası: Hakan Algül – (Dizi), 2004
Hayat Bilgisi: Tarkan Karlıdağ – (Dizi), 2003
Serseri (Dizi): Cem Akyoldaş – 2003
Kınalı Kar: Taner Akvardar – (Dizi), 2002

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir