Selin Demiratar Kimdir

5 Eylül 2015

Oyuncu
Selin Demiratar, Türk oyuncu babasının mesleği yüzünden pek çok şehirde yaşamak zorunda kaldı. 16 yaşında oyunuculuk serüvenine Koçum Benim dizisiyle başladı.
Doğum: 20 Mart 1983 (32 yaşında), İstanbul
Boy: 1,74 m
Kısa süre içerisinde yeteneği fark edilen oyuncu üniversite hayatını Mimar Sinan Üniversitesi’nde tamamladı. 1999 yılı Miss Globe Türkiye birincisi ve dünya üçüncüsü oldu.

Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir Selin Demiratar Kimdir
Filmografisi

Huzur Sokağı (2012) – Feyza
Patlak Sokaklar: Gerzomat (2012) – Jennifer
Şüphe (2011) – İpek
Adanalı (2008-2010) – İdil
Gazi (2008) – Tuna
Dur Yolcu (2008) – Ayşe
O Kadın (2007) – Yeşim
Şaşkın (2005) – Pelin
Acı Hayat (2005-2007) – Nermin
Sular Durulmuyor (2004)
Lise Defteri (2003-2004) – Güney Esen
Abdülhamit Düşerken (2002) – Ayşe Sultan
Koçum Benim (2002) – Eylül
90-60-90 (2001) – Burcu

One thought on “Selin Demiratar Kimdir

  1. tohid sarkhosh

    merhaba ben tohid sarkhosh urmia sehrinden .selin demiratar burda benim ve cok vatandaslarimin sevdigi bi basarili oyuncu .selin demiratara hayati buyunca basarilar dilerim

    Reply

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir